Sinds 2013

“happykoken.nl sinds 2013”

In 2009 zijn we te voet ,een half jaar onderweg geweest. Een tentje, slaapzakken, matjes, benzinebrander, twee pannetjes en alle andere noodzakelijke spullen mee in de rugzak.

Op fietsvakanties hebben we een gasbrander in gebruik. Met de fiets is het gemakkelijker om een verkooppunt te bereiken waar men gas verkoopt. Toch is het vaak een hele speurtocht. Hier tijd in steken is geen hobby van ons, zodoende zijn we een manier gaan zoeken om minder gas te verbruiken.

De hooikist voor thuis, echt een kist gevuld met isolerend materiaal, was bij mij bekent. In die vorm neem je hem niet mee, maar in een andere vorm misschien wel…?

Thuis gekomen heb ik een eerste ontwerp gemaakt. Nieuwsgierig zijn we gaan experimenteren met kooktijden en de mogelijkheden, we zijn nog meer over de vorm gaan nadenken tot we helemaal tevreden waren.

“De ronde Happy is ontstaan en al vlot is de ovale Happy erbij gekomen” 

Mijn naam is Janny van Ens, samen met mijn partner Piet Kempenaar, maak ik graag wandel- en fietsvakanties. Tegenwoordig nemen we in plaats van de trekkerstent ons camperbusje mee. Onze gemaakte reizen zijn te lezen op pija.waarbenjij.nu

Home