Zelf maken-rond

Wanneer je stap voor stap de instructies volgt, heb je als eindresultaat een eigengemaakte ronde Happy met een vulling van 2 cm dik polyether. Ik heb van iedere handeling een foto met beschrijving gemaakt, laat je niet door de lengte ervan ontmoedigen, het lijkt door de uitgebreidheid meer werk dan dat het is.


Dit heb je nodig:

liniaal, geodriehoek, passer, potlood, schaar, karton, fijn schrijvende stift, patroonpapier, 2 cm dik polyether soft SG40 (lees de onderstaande informatie), katoenen stof, klitterband, bijpassend machinenaaigaren,  plakkatoen (kan eventueel ook zonder), centimeter, trickmarker (inkt wordt onzichtbaar)

Polyether heeft een gesloten celstructuur wat nodig is om de warmte goed te kunnen isoleren. Koudschuim schuimrubber en Quick-dry foam hebben een open celstructuur en zijn daarom niet geschikt. Een polyetherplaat is op maat te bestellen bij bijvoorbeeld schuimrubberbetaalbaar.nl

Was en strijk de stof voordat je hem verwerkt in verband met krimp!


Je kiest tussen het maken van een hoes of een omslag.

De keuze zal vooral bepaald worden door hoe vaak je de Happy zal gebruiken en dus ook zal wassen. Bij de hoes trek je na het wassen de polyether met een pedaalemmerzak in de hoes, bij de omslag stop je de polyether in de insteken en vouw je de stof eromheen. Foto 1 en 2 is de hoes, foto 3 en 4 de omslag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgende→