De Happy op reis

Multifunctioneel, de 4 gebruiksmogelijkheden:

1) als isolator om eten in te laten garen

1) als isolator om eten in te laten garen

2) als isolator tijdens het eten op frisse dagen

2) als isolator tijdens het eten

3) als hulpmiddel bij gebrek aan een tafel

3) als hulpmiddel bij gebrek aan een tafel

4) als toplaag voor een hoofdkussen 

 

De Happy is multifunctioneel:

Je kunt er meer mee dan alleen eten bereiden en dat maakt hem nog interessanter om mee te nemen op trekvakantie. Je kunt de Happy namelijk zo vormen dat je de pan er in kunt zetten en gemakkelijk in de hand kunt houden tijdens het eten en het eten blijft tegelijkertijd lekker lang warm. Polyether heeft veerkracht en volume, zodoende kun je er met een kussensloopje een heerlijk kussen van maken om op te slapen. De hoogte creëer je bijvoorbeeld met je kledingzak. Tijdens het reizen rol je hem gemakkelijk op en heb je een klein pakketje.

 

De voordelen van koken met een Happy zijn: 

Tijd:

Je hebt er geen omkijken naar als het product staat te garen. Je start met het product welke de langste gaartijd heeft. Daarna kun je verder gaan met bijvoorbeeld een ander deel van het gerecht, douchen, tent opzetten of even ontspannen.

Gemak:  ..
De kans op overkoken en aanbranden is minimaal. Je brengt bij het koken van rijst en pasta eerst het water aan de kook, daarna gaat pas de rijst of de pasta erbij.

Rijst, pasta en graanproducten kook je in afgepast water. De voordelen van koken met afgepast water zijn:

1 ) je hoeft niet af te gieten

2) als je niet op een camping overnacht en met weinig water veel moet doen, is koken met afgepast water erg handig

3) in een kleine pan kun je veel eten maken

Je kunt een gebonden soep maken in een dunwandige pan.

Reductie brandstofverbruik:

Je brengt het product kort aan de kook en daarna zet je de pan in de Happy. Voor onderweg betekent het: minder vaak of geen zoektocht naar brandstof. Het ligt eerder binnen bereik om voldoende brandstof mee te nemen van huis.

Volwaardig en lekker eten onderweg:

Meer variatie in het eten onderweg. Doordat het product alleen aan de kook gebracht hoeft te worden, maak je net zo gemakkelijk rijst, met normaal een kooktijd van 10 minuten, als couscous wat bijna geen kooktijd heeft. Of bijvoorbeeld verse gekookte aardappels in plaats van puree uit een zakje. Een maaltijdsoep, verse groente, eieren; er is veel mogelijk met een kleine hoeveelheid brandstof.

Het eten wat in de Happy staat, blijft warm en je brander is weer vrij. Je maakt daardoor makkelijker een voedzame en lekkere maaltijd met een éénpitsbrander.

.

Hoe je met de Happy kookt, lees je hier: Het gebruik van de Happy op reis