Risotto, spitskool en tomaat

2 porties

pan minimaal 1,5 l inhoud

 

2 el olie

75 g ui

1 teen knoflook

300 g spitskool

beetje zout

2 tl zoete paprikapoeder

1 el gedroogde basilicum

zwarte peper

4 kleine tomaten, circa 200 g

100 g risotto (excellent AH)

3 dl water

1 dl Alpro cuisine

2 schnitzels, vegetarisch van Garden Gourmet

 

Pel de ui en de knoflook en snijd ze fijn. Snijd de spitskool fijn. Ontvel de tomaten en snijd ze in vieren, snijd de harde kern weg.

Doe de olie in de pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de spitskool toe en strooi er een beetje zout over, roer tot de spitskool wat zacht wordt. Doe daarna de rest van de ingrediënten (behalve de schnitzel) erbij en breng alles even goed aan de kook. Zet de pan ruim een half uur in de Happy.

Bak de schnitzels tegen het eind van de gaartijd.

←terug naar Overzicht recepten