Rijst, room en groente

2 porties

Ik maak dit in een pan met een inhoud van 1,5 liter

 

2 el olie

75 g ui

2 teen knoflook

2 tl gemberpoeder

snufje chilipoeder

150 g rode punt paprika

200 g sperziebonen

40 g rozijnen

100 g rijst (witte parboiled rijst, AH)

2,5 dl water

1 dl Alpro cuisine

50 g gepelde walnoten

 

Pel de ui en de knoflook en snijd ze fijn. Haal de puntjes van de sperziebonen en maak de puntpaprika schoon. Snijd de groente aan kleine stukjes.

Fruit de ui en de knoflook in de olie, voeg later de paprika toe. Doe de kruiden, rozijnen, groente en het vocht bij het mengsel en breng het geheel goed aan de kook. Zet de pan een half uur in de Happy.

Hak de walnoten grof en schep ze door het gegaarde gerecht.

←terug naar Overzicht recepten