Reacties

Gisteren op de vakantiebeurs heb ik jouw Happy bewonderd en ik ben blij dat ik het adres naar jouw website heb meegenomen. Ik wil ook een of twee Happy’s gaan maken.
Mijn vraag is welke dikte en kwaliteit polyether gebruik jij voor de Happy.

Ik heb hem al een aantal keer gebruikt en het gaat prima.
Heb er kippensoep in gemaakt en beenham gegaard…
‘Savonds erin gedaan.. volgende ochtend gaar..
En ik gebruik hem ook voor het maken van het (zuur)desem voor mijn brood.
Dat moet 2,5 uur rijzen op een warme plek. Deed ik eerst altijd in de oven… nu gaat het in de Happy.. en 2,5 uur bubbelt het.
Ik ben er heel blij mee.
Dank je wel!

De Happy is erg goed bevallen, ik had zelfs de indruk dat de pan warmer bleef dan wanneer hij in de slaapzak had gezeten. Ook het dekseltje kwam erg van pas met het afgieten, als een soort pannenlap.

Een kleine verbetering zou nog kunnen zijn dat er een extra stukje klittenband op de buitenkant gemaakt zou kunnen worden, zodat wanneer je de happy oprolt, hij met het flapje aan het uiteinde vastgezet kan worden en je met twee handen naar je hoesje kunt zoeken. Maar slimme mensen leggen dat ding natuurlijk gewoon klaar als ze beginnen met rollen 😉

Nogmaals bedankt voor de snelle service. De happy ligt weer gewassen en geprepareerd klaar voor volgend jaar!


Bijgaand wat foto’s van de, naar jouw ontwerp, door mij gemaakte ‘happy’. De vulling heb ik uit een oud slaapmatje gehaald. Gekookt heb ik er nog niet mee, wel al als kussen gebruikt. En dat slaapt prima.


Gisteren de happy in goede orde ontvangen! Blij mee! Bedankt!


Happy doet het goed.
Eerste dag vandaag dus maar een beetje rustig aan gedaan, al best wel wat stevige klimmetjes in de benen.
Vandaag van Lourdes naar Laruns  gefietst, en al op 600 mrt ofzo dus het is wel goed zo, morgen over de Col du Pourtalet en Spanje in.


Een gemaakte Happy met eigen finishing touch


Op onze eerste grote fietsreis, van Emmeloord naar Damme (Belgie) verloor ik een onderdeel van de Happy. Nu is de Happy weer compleet. Bedankt voor de fijne service. Fantastisch! De Happy gaat weer mee op reis. Nu vanaf Vlissingen naar Boulogne sur mer, langs de groene valleien route, naar de Maas en dan via Tongeren naar Maastricht. Of visa versa. Of waar de fiets en trein ons brengt.
Voor jullie ook veel fiets- en kookplezier.


Vandaag de Happy in goede staat ontvangen, de pan past er uitstekend in, ik ben er blij mee ook met de snelle levering. 


Ik gebruik de Happy dagelijks, gewoon thuis.
De dag begint voor mij met een stevig ontbijt en een wandeling met de honden.
Beetje water in de fluitketel, havermout in een kom, het kokende water er bij en dan in de Happy. Als ik terug kom van het uitlaten van de honden is mijn ontbijt heerlijk gaar geworden zonder toezicht. En met minimaal energieverbruik!
Bedankt!


Een hooikist noemt men in Frankrijk een marmite-norvégienne. De Happy is op de site van ‘Marmite Norvégienne, mon amie’ geplaatst.


Hoe creatief, wow.
Wat een goed en mooi idee om dat zo te doen, dank je wel. Ga zeker de travel maken voor in de camper en waarschijnlijk ook voor thuis.
In ieder geval bedankt