Bestellen

Als zelf maken niet lukt, dan bied ik de mogelijkheid om een Happy te bestellen (prijzen). Ik heb dan wel de maten van je pan nodig.

Je kunt één Happy gebruiken voor twee opeenvolgende maten in een pannenset. Ik heb in dat geval de afmetingen van de grootste pan nodig.

Voor een ronde Happy ga je naar: noteer de maten→ , voor een ovale Happy ga je naar: Noteer de maten→ om te zien hoe je de maten neemt.


Hoes of omslag?

De keuze zal vooral bepaald worden door hoe vaak je de Happy zal gebruiken en dus ook zal wassen. Bij de hoes trek je na het wassen de polyether met een pedaalemmerzak in de hoes, bij de omslag stop je de polyether in de insteken en vouw je de stof eromheen. Aan de buitenkant ziet het er hetzelfde uit. Eerste twee foto’s is een hoes, laatste twee foto’s is een omslag.


De stof:  Zwart-wit boerenbont, 2 mm ingeweven blokje.


Bestellen doe je zo:

Kopieer onderstaand blokje in het reactie formulier wat je onderaan deze pagina vindt. Na het kopiëren, kun je de gegevens invullen en op ‘reactie plaatsen’ klikken.

Als ik de bestelling heb ontvangen, stuur ik, wanneer ik in de gelegenheid ben, zo snel mogelijk een e-mail ter bevestiging. (Tijdens mijn vakantie heb ik niet de middelen bij me om te kunnen reageren maar zodra ik thuis ben krijg je bericht)


Adres:

Postcode en Woonplaats:

Ronde Happy:

doorsnee:

hoogte pan met deksel:

Hoes of omslag?

alleen bij een omslag: rechtshandig of linkshandig

Ovale Happy:

oor plus doorsnee:

doorsnee:

hoogte pan met deksel:

Op het deksel zit een: brede knop/smal handgreep

Handvat: rond/rechthoekig

Breedte handvat:

Hoes of omslag?

alleen bij een omslag: rechtshandig of linkshandig

—–

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.